Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


'Negyedik Stúdió Album' 2010. végén az egyik interjúban azt nyilatkozta, hogy újra beindítja a szóló karrierjét. 2011. augusztusban azt nyilatkozta, hogy az album kész van. A visszatérés időpontjáról nem mondott semmit. „Az album többé-kevésbé kész van. Még nem vagyok biztos a kiadás dátumában. Azt nem árulhatom el, hogy milyen lesz a korong, hagyni akarom, hogy a dalok magukért beszéljenek. Szuper lesz visszatérni oda, ahova tartozom. A színpadra.” A jelentések szerint visszatérő dala az 1930-as, híres musical, a Puttin’ On The Ritz azonos című dalának átdolgozása lesz. „Azzal a csapattal dolgozik, akik a Spice Girls legnagyobb slágerei mögött álltak. Geri hihetetlenül izgatott, hogy újra dolgozni fog.” – árulta el egy bennfentes a Daily Express-nek. 2013. március közepén az egyik interjúban elmondta, hogy decemberben írt egy dalt ami miatt az albumot átdolgoza és jövő héten újra studióba megy. 2013. márciusban bejelentette, hogy amit eddig felvett dalokat nem fogja használni a negyedik albumján mert egy teljesen mást stílusú album lesz. 2016-ban bejelentette, hogy a Spice Girls visszatérése miatt nem fog megjelenni az album.

Eddig megjelent dalok/demók

  • Phenomenal Woman [Fenomenális nő] 2012. végén újra fellépet szóló énekesként egy jótékonysági koncerten amin elénekelte 2001-es slágeres dalát 'It's Raining Men' egy Spice Girls slágert lassú verzióban 'Wannabe' és az új dalát is 'Phenomenal Woman' ami az egyik interjúban elárulta, hogy a dalból kislemez lesz, de végül nem történt meg
  • Putting on the Bling 2013. elején demóként megjelent pletykaként kering, hogy ez lesz az album címe.
  • Half of Me [Egyik felem] 2013. szeptemberben megerősítette, hogy október 3-án el fogja énekelni az egyik műsorban. És néhány héttel később kislemezként megjelenik, a dal hatalmasat bukott. Pletykák szerint semmilyen formában nem fog szerepelni az albumon.
  • Back in Business & I Got a Name Szeptember végén elénekelte a dalt.
  • Love and Light & Sheriff 2015. végén egy interjúban árulta el ezeket a dalcímeket.